Odhalenie Hudobného Priemyslu

Hudobný priemysel dnes naozaj hýbe svetom. Všade počujeme, tu taký umelec predal toľko platní, tam taký umelec predal toľko platní a zarobil toľko peňazí.

V dnešnej dobe multimédia hýbu svetom a každý si môže dokonca natočiť vlastný klip. No nestalo sa vám niekedy, že pri počúvaní alebo pozeraní klipov vám tam niečo nesedelo alebo vás klip nejako rozrušili či vyviedol z miery?

A čo keď to bol zámer?! Čo keď autori daného klipu chceli nejako ovplyvniť ľudí čo pozerajú daný klip?!


Na internete som našiel sériu videí venované tejto tematike. Presnejšie ide o sériu 11 videí venované pôsobeniu iluminátov v hudobnom priemysle a tomu ako sa ilumináti snažia, prostredníctvom tohto (a nielen tohto) priemyslu ovplyvniť aj vás a preto som sa rozhodol urobiť slovenské titulky, aby si to mohli pozrieť a hlavne porozumieť aj Slováci.

Autori si na mušku zobrali hlavne popové a rapové videoklipy. Snažia sa ukázať a vysvetliť symboly a rituály zobrazené vo videoklipoch. Vo videách uvidíte Eminema, DMXa, Michaela Jacksona, Jay-Z, Rihannu a iných.

Nechcem povedať, že s obsahom na 100% súhlasím, no nemôžem povedať, že je to čistý výplod niekoho fantázie. Niekto môže povedať, že sú to čisté konšpiračné teórie, no isté veci, ktoré uvidíte v tejto sérii sú proste neodmysliteľne fakty. Skúste si pozrieť tieto videa a tak si urobiť svoj názor na danú problematiku.

Celú sériu si môžete pozrieť cez Youtube videa, tu na mojom blogu alebo pod každou časťou je odkaz na jej stiahnutie spolu aj s titulkami. Všetky videa sú nahraté v HD rozlíšení. Odporúčam pozeranie v chronologickom poradí aby ste pochopili, čo sa autori snažia vysvetliť lebo niekedy jednotlivé časti na seba nadväzujú.

01 Odkazy
02 Prečo tak viditeľne
03 Kto je Rain Man
04 Pokračovanie o Rain Manovi
05 Diablová noc
06 Zničenie DMX-a
07 Obetovanie Michaela Jacksona
08 Vitiligo Michaela Jacksona
09 Prečo ilumináti zabili Michaela Jacksona
10 Eminemová depresia
11 Transhumánna agenda